Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir 1. Amatör Lig'de 20182019 futbol sezonun öncesinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gerçekleştirilen toplantıda mücadele edecek takımlar ve gruplar belirlendi.

        Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gerçekleştirilen toplantıya ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca ve kulüp yetkilileri katıldı. Düzenlenen toplantıda 17 takımın katılacağı 20182019 futbol sezonunda 1.Amatör Ligde gruplar belirlenirken fikstürün ise önümüzdeki günlerde çekileceği açıklandı.

        ASKF binasında yapılan toplantı sonrasında çekilen kuralar ile A grubunda, Suvermez Kalespor, Derinkuyugücü, Kapadokya Avanospor, Kapadokya Nevşehirspor, Kavak Gençlikspor, Kaymaklı Belediyespor, Kozaklıspor, Nevşehir 1969 Spor ve B grubunda ise Acıgölspor, Çat Gençlikspor, Eğitim Gençlikspor, Görespor, Gülşehir Belediyespor, Hacıbektaşgücü, Ortahisar Belediyespor, Telekomspor, Ürgüpspor takımları mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa