Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi işbirliğinde organize edilen Atık Pil Toplama Kampanyasında ilk üç dereceye giren okulların yöneticilerine çeşitli hediyeler verildi.

        Nevşehir Belediyesi’nin işbirliği içerisinde şehir merkezinde gerçekleştirilen kampanyada,il genelinde toplanan 183 kilogram atık pil ile ikinciliği elde eden Kardelen Koleji yöneticilerine spor seti, Nevşehir Belediyesi yetkililerince takdim edildi. Türkiye genelinde atık pil toplama konusunda yetkilendirilen ve merkezi İstanbul’da bulunan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi tarafından 20172018 eğitim ve öğretim yılı döneminde gerçekleştirilen atık pil toplama kampanyası ile il genelinde en çok atık pil toplayan okulların yöneticileri ödüllendirildi.

        Okulların açık bulunduğu 9 aylık süre içerisinde il genelinde en çok atık pil toplayan okul 221 kilogram atık pil ile Ürgüp ilçesindeki Ayhan Ertürk ilkokulu olurken, Nevşehir Kardelen Koleji 183 kilogram atık pil ile ikinci ve Derinkuyu ilçesinin Çakıllı köyündeki ilkokul da toplanan 100 kilogram ile 3. Lüğü elde etti. Nevşehir merkezinde Nevşehir Belediyesi’nin işbirliği halinde yürütülen atık pil toplama kampanyasında il genelinde ikinciliği elde eden Kardelen Koleji’nin yöneticilerine, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi tarafından gönderilen spor seti,Nevşehir Belediyesi yetkililerince takdim edildi.

        Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi tarafından gerçekleştirilen kampanyada dereceye giren diğer okulların yöneticilerine de hediyelerinin takdim edildiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa