Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin 16 Hafızlık Program Okulundan biri olan Nevşehir’in Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2018/2019 öğretim yılında yetenek sınavı ile 8. sınıfı bitirmiş hafızlık belgesine sahip 30 öğrenci alacak.

        Sınav başvurularının 01 16 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacağı, sınavların ise 28 Ağustos 07 Eylül 2018 tarihleri arasında Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılacağı bildirildi. Öğretmenlerin yakın ilgisi, modern sınıfları, laboratuvarları, sosyal ortamları ve son derece konforlu yurdu ile öğrencilere kendilerini evlerinde hissedebilecekleri bir ortam sağlandığını belirten Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Çapan Akkurt; "Türkiye’nin her tarafından Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesini tercih edip ilk 5 sırada yerleşen öğrencilerimize burs imkanı da sağlanacaktır" dedi.

        Öğrenciler; başvuru şartlarını Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün https://dogm.meb.gov.tr/web adresinde yer alan https://dogm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2018_07/13172556_HafizlarinEgitimGorecegiOkullar.pdf alt modülünden öğrenebilirler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa