Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uçhisar Belediyesi, kasaba genelindeki parklarda çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla oyun alanlarını ve parkları düzenlemeye, bakım ve onarıma devam ediyor.

        Belediye ekipleri, kasaba genelindeki tüm parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor ve bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda başlatılan Turgut Özal Caddesi’ndeki yol ve kaldırım çalışmaları da devam ediyor.

        Park alanlarını yerinde inceleyen Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, “Oyun parkları çocukların dışarıda enerji atmaları, temiz havanın tadını çıkarmaları ve diğer çocuklarla oynamaları için bir araçtır. Bu alanlar çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de bir araya geldikleri ortak bir alandır. Çocuklarımızı, günümüzdeki dijital ortamdan uzaklaştırmak, açık ve temiz havada vakit geçirmelerini sağlamak, sosyalleştiği ve birlik ve beraberliği öğrendikleri sosyal alanlar oluşturmak bizlerin temel görevleri arasındadır. Bu maksatla kasabamızın genelinde güvenli ve eğlenceli oyun grupları planladığımız park alanlarındaki yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyoruz“dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa