Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde çekilen ve iki temizlik görevlisinin sokak köpeklerini döverek, çöp kamyonunda presleyerek öldürdüğü görüntüler büyük tepki topladı.

        Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde meydana geldiği öğrenilen olayda, iki temizlik işçisi çöp arabasının arkasına attığı sokak köpeklerine ellerindeki sopalarla vurdu ve presleyerek ölümüne neden oldu. Bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülenen olay, sosyal medyada yayınlanınca hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.

        11 Temmuz akşamı meydana gelen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülerde iki temizlik işçisi, çöp arabasının arkasına attıkları sokak köpeklerine defalarca vuruyor. Çöp arabasının arkasına iyice sıkışan sokak köpekleri, bir işçinin pres makinesini çalıştırması sonucunda hayatını kaybediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa