Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        . Jandarmanın 179.kuruluş yıl dönümü Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanlığı’nda kutlandı.

        JAKEM Komutanlığı’nda düzenlenen kutlama törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

        Kutlamam töreninde konuşma yapan İl Jandarma Alay Komutanı Yüksel Yiğit, jandarmanın yüksek moral gücüyle aldığı her görevde ülkenin etkili gücü konumunda olduğunu belirtti. Yiğit, “Jandarma milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini, etkili ve gerçekçi eğitimi ve yüksek moral gücüyle kutsal vatan toprakları üzerinde aldığı her görevde Türkiye Cumhuriyeti'nin etkili gücü ve teminatıdır” diye konuştu.

        Sepetinde “Güçlü güvenilir hazır Jandarma 179 yaşında” yazılı pankart taşıyan sıcak hava balonu alanda havalandı. Daha sonra JAKEM bünyesinde eğitilen at ve köpekler gösteri sundu.

        Aramakurtarma, itaat ve narkotik köpekleri bakıcıları uzman jandarma personeliyle birlikte görevlerine yönelik çeşitli gösteriler sunarken, atlarla ise engelli atlama ve atlı okçuluk gösterisi düzenlendi.

        Jandarmanın kuruluşunun 179.yıl dönümü kutlama töreni geçişi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa