Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ne polis merkezine yakınlık ne de devriye aracı engel olabildi

        Esenler'de 6 hırsız, karakola yaklaşık 200 metre mesafede bulunan cep telefonu bayisini soydu. Sergiledikleri rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızlar olayyerinden geçen polis otosunu görüncearaçların arkasına saklandı. Ardından dükkanı soyup kayıpları karıştı.

        İHA'nın haberine göre olay, geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde Esenler'in en işlek caddalerindenbirinde bir telefon mağazasına sabah saatlerinde meydana geldi. Polis Merkezine yaklaşık 200 metre mesafede bulunan mağazaya 6 kişi gelen hırsızlar iş yerinin kepengini açmaya uğraştı. Bu sıradabir polis aracının geçtiğini gören hırsızlar araçların arkasına saklandı. Hırsızlar, polisin caddeden uzaklaşmasının ardandın kepengi açıp dükkana girdi. Alarmın çalmasıyla panikleyen hırsızlar telefonlarının yerini bulamasa da kasa da bulunan paraları ve müşterilere ait olan iki telefonu alarak kayıplara karıştı.

        REKLAM

        'HIRSIZLAR ÇOK RAHATLAR'

        Sabah dükkanına gelen iş yeri sahibi manzara karşısında isyan etti: '12 dakika içerisinde soyulduğumuzu gördük. Ayrıca karakola yaklaşık 200 metre yakın olmamıza rağmen defalarca bunu yaşadık. Bu cadde üzerinde üç iş yerimiz var; hepsi daha önce soyuldu. Ayrıca bekçiler sadece akşam saatlerinde dolaşıyorlar. Hırsızların iş yerlerine girdikleri saatler saatlerinde dolaşsalar daha faydalı olacaktır. Hırsızlar çok rahatlar. Bu bölge çok işlek cadde ama bu rahatlıkları bizi tedirgin ediyor” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa