Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Mars 2020 bileti al! NASA Mars bileti almak için son tarihi duyurdu... NASA isim yazdırma!
        • 1

          NASA Mars bileti çılgınlığı başladı. NASA 2020 Mars bileti satın alma sayfasını aktif etmeye başlayınca adeta insanlar sayfaya akın ettiler. Peki NASA Mars bileti nasıl alınır? NASA Mars isim yazdırma işlemleri nasıl yapılıyor? İşte ayrıntılar...

        • 2

          NASA, 2020 Mars görevi için yeni bir tanıtım kampanyası başlattı. Başlatılan bu tanıtım kampanyası dahilinde yolcu biletleri oluşturan NASA, kampanyaya dahil olan kişilere de NASA uçuşlarında kullanabileceği uçuş puanları vermeye başladı.

        • 3

          NASA, 2020 Mars görevi için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bilimsel çalışmaların yanında Mars görevinin de tanıtımını yapmaktan geri kalmayan NASA’nın oluşturduğu yeni tanıtım kampanyasına isteyen herkes katılabiliyor ve NASA tarafından üretilmiş olan dijital bir “biniş kartı”na sahip olabiliyor.

        • 4

          2020 yılında hayata geçecek olan NASA’nın Mars projesiyle birlikte gezegene gönderilecek olan insanlar, Mars üzerinde araştırmalar yapıp bu gezegende yaşam belirtisi arayacaklar. NASA, İnsanlığın başka bir gezegene gidişinin ilk kez yaşanacağı bu tarihi olaya tüm insanların bir şekilde dahil olmasını hedefleyerek yeni kampanyasını hayata geçirdi.

        • 5

          Bu tanıtım kampanyasında NASA, kişilerden isim, soyisim, posta kodu ve mail adresi gibi bazı kişisel bilgiler talep ediyor. Hemen ardından da kişiye özel olarak kodlanmış bir “biniş kartı” oluşturuyor. Bu “biniş kartı”, tıpkı uçaklardakine benzer bir şekilde tasarlanıyor. Olaya espri de katmak isteyen NASA, “biniş kartı” oluşturulan yolculara özel “puan” veriyor. Bu puanlar da tıpkı havayolu şirketlerinin uçuş başına verdiği mil puanları gibi tasarlanıyor.

        • 6

          30 Eylül 2019’a kadar dileyen herkes bu kampanyaya katılabilecek. Kampanyaya şuradan ulaşılabilir.

          NASA MARS BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

          Not: Bu kampanya sadece tanıtım amaçlıdır. Verilen biniş kartının ve puanın bir geçerliliği yoktur.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa