Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz'den TFF'ye tepki - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, TFF Tahkim Kurulu'nun Garry Rodrigues ve Ryan Donk'un cezalarını onamasının ardından TRT Spor'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cengiz'in açıklamalarından satırbaşları:

        "Sanırım bir daha, bir daha bizi sevk edecekler. Hocamızı sevk etmesinler, beni etsinler. Sanırım işler laf anlamaz, laf dinlemez noktaya geldi. Kılıç çekme, savaş baltalarını çekme gibi bir durum seziyorum. Pazartesi ya da salı günü her türlü sorunun açık olduğu basın toplantısı düzenleyeceğiz. Biz hata yapmadık, verilen cezaları kabul etmiyoruz. 'Zümrüdü Anka Kuşu' gibiyiz. Biz küllerimizden doğarız, Galatasaray'ı kimse engelleyemez. Galatasaray'a karşı kutsal ittifak gibi bir durum görüyoruz. Bütün taraftarımızla birlikte Galatasaray'ı hem Türkiye hem de Avrupa şampiyonluklarına ulaştıracağız. Galatasaray 30 yıldır ilk kez ekonomik anlamda doğru yolda. Bu verilen cezalar eşit olmalı. Hocamız mücadele ediyor. TFF'den ayrılışında kendince haklı nedenleri var. Fatih Terim uluslararası bir marka, onu yıpratırsanız, sadece Galatasaray'ı değil Türk futbolunu yıpratırsınız."

        KAYSERİ'DE DE KONUŞTU

        Süper Lig'in 12. haftasında Kayserispor ile karşılaşan Galatasaray'ın kulüp başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı açıklamada, geçen sene başkan olduktan sonra ilk resmi maç geldiği Kayseri'nin kendilerine uğurlu geldiğini belirtti.

        Kayseri deplasmanına çok fazla eksikle geldiklerine dikkati çeken Cengiz, şunları kaydetti:

        "Kayseri'ye geçen sene de çok eksikle geldik. O zaman da santrforumuz (Gomis) sakattı, o gün yenmiştik. İnşallah bugün de iyi maç olur ve sahadan galip ayrılırız. (PFDK kararları) Pazartesi ya da salı günü geniş bir basın toplantısı yapacağız, bütün konuları sereceğiz ve konuşacağız. Taraftarımıza şunu söylemek istiyorum sakın morallerini bozmasınlar, asablarını saklı tutsunlar. İbni Haldun'u bilirler. O asablarını saklı tutarak, Galatasaray'ı dünyanın tepesine taşıyacağız. Bundan emin olsunlar ama bizimle beraber ama bizsiz Galatasaray mutlaka hedefine ulaşacak."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa