Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Varto Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, gaziler haftası nedeniyle ilçede bulunan gazi ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

        Son kararname ile Muş’un Varto ilçesine atanan ve göreve başlayan Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, Aile ve sosyal Politikalar Müdürü Murat Köse ile birlikte, Gümgüm Mahallesinde ikamet eden Kıbrıs gazisi Abdulcebbar Baba’nın evine bir ziyaret gerçekleştirip sorun ve sıkıntıları dinledi. Kaymakam Kaçmaz daha sonra beraberindekiler ile birlikte Ağrı’nın Patnos ilçesinden geçici görevlendirmeyle Diyarbakır'a giderek Sur’daki operasyonlara PKK’lılarla girdiği çatışmada şehit olan evli ve bir çocuk babası Uzman Çavuş Serdar Akın’ın (31) baba evine giderek anne Fikriye Akın ile görüştü. Şehit annesinin gönlünü alan Kaymakam Kaçmaz, daha sonra Çaylar köyüne geçerek Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret sonrası kahvehanede bulunan köylülerle sohbet edip hal ve hatırlarını soran Kaymakam Kaçmaz, çaylar Cem ve Taziye Evin’e giderek vefat eden Hüseyin Eren adlı vatandaşın ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Kaymakam Kaçmaz ve beraberindekiler, ziyaretlerinin ardından ilçeye döndüler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa