Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) içerisinde kurdukları stant ile yeni öğrencileri bilgilendirdi.

        Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube, Güvenlik Şube, TEM Şube, Asayiş Şube ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, Muş Alparslan Üniversitesi’nde (MŞÜ) stant kurdu. Muş’a yeni gelen üniversite öğrencilerine Muş’a geldikleri ilk andan son ana kadar polis teşkilatı olarak yanlarında olduklarını bildirmek amacıyla kurdukları stant da polis ekipleri, Muş’u tanımaları konusunda öğrencilere bilgilendirmelerde bulundu. Birçok konu üzerinde öğrencileri bilgilendiren polis ekipleri, ayrıca yeni öğrencilere Muş ilini tanıtıcı dergi ve broşürler dağıtarak, Muş’a ait çeşitli hatıraların dağıtımında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa