Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Hasköy ilçesindeki Yunus Emre Ortaokulu öğretmenleri, okulların açılmasını sayılı günler kala boyabadana ve temizlik yaparak, okullarını hazır hale getirmek için çalışıyor.

        20182019 eğitimöğretim yılının açılmasına sayılı günler kala öğretmenler okullarını hazır hale getirmek için büyük fedakarlık gösteriyor. Hasköy ilçesindeki Yunus Emre Ortaokulunda görev yapan fedakar öğretmenler sınıfları boyayarak, cam ve yerleri temizlemeyi ihmal etmedi. Derslikleri boyayarak yeni eğitimöğretim yılına hazırlanan öğretmenler, Pazartesi günü okula gelecek olan öğrencileri temiz şekilde karşılamaya hazırlanıyor.

        Her şeyi öğrenciler için severek yaptıklarını ifade eden Fen Bilgisi Öğretmeni Büşra Şahin, “Pazartesi günü 20182019 eğitimöğretim başlayacağız. Bizde bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ekip olarak burada çalışıyoruz. Boyamızı yaptık, temizliklerimizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı temiz bir şekilde karşılamak için hazırız. İnşallah yeni yıl çocuklarımız ve hepimiz için güzel, hayırlı bir eğitim öğretim yılı olur. Temizliği çocuklar için yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Bu işi birlikte yaparken mutlu oluyoruz. Sadece zihinsel olarak değil, fiziksel olarak da çalışıyoruz. Güzel oluyor ve mutluyuz” dedi.

        Öğretmenlerden Hakan Sanar ise, yeni eğitimöğretim yılında öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için öğretmenlerle beraber okulun boya ve temizliğini yaptıklarını söyledi. Boya ve temizlik işi yapmaktan gocunmadıklarını ifade eden Sanar, “Bu şekilde çalışmaktan mutluyuz. İnşallah yeni eğitimöğretim yılı hem bizim hem de öğrenciler hem de ülkemiz için daha iyi geçer.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa