Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’un Malazgirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin ve Malazgirt 1071 Spor Kulübü Eski Başkanı İsmail Türeli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malazgirt İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, 24 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere değindi. Yerel seçimler sürecinde Malazgirt için birlikte çalışma yürüteceklerini vurgulayan Tutar, "İnşallah Cenabı Allah bu süreçten de yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip eylesin. Yerel seçimler için partimizin genel merkezinden gelen açıklamalar doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

        Malazgirt Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celal Şahin Tekin ve Malazgirt 1071 Spor Kulübü Eski Başkanı İsmail Türeli de, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar ile yönetim kurulu üyelerine tarihi ilçede gösterdikleri başarılı çalışmalardan dolayı başarı temennisinde bulundular.

        Ziyaret, toplu olarak fotoğraf çektirilmesinin ardından son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa