Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 10 şahıstan 2’si tutuklandı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü NARKO timleri tarafından sokak satıcılarına yönelik operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyonda, 2 kişinin bulunduğu araç içerisinde yapılan aramada, aracın bagaj kısmında çuval içerisine gizlenmiş 581 gram esrar maddesi, 6 şahsın yapılan üst aramasında da 11,75 gram esrar maddesi ile 2 adet Ecstasy hap ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, "8 şahıs hakkında ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak veya Kabul Etmek’ suçundan adli işlem başlatılmıştır. Malazgirt ilçesinde sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda ise, bir kişinin üzerinden 3,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Şahısla yapılan görüşmede maddenin temin edildiği kişi de tespit edilmiştir. Şahsın ikametinde ve bahçesinde yapılan aramada, kitap içerisinde 7 gram esrar maddesi ile ikametin bahçesinde gömülü 138 gram esrar maddesi olmak üzere toplam 148,94 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. ‘Kullanmak için Uyuşturucu ya da Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak veya Kabul Etmek’ suçundan işlem yapılan her 2 şahıs da tutuklanmıştır" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa