Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş’un Varto İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban bayramı nedeniyle gerçekleştirilen trafik denetimlerini sıklaştırdı.

        Varto İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, bayram dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, Varto Devlet hastanesini önünde oluşturulan güvenlik noktasının yanı sıra MuşVarto, VartoBingöl Karlıova, VartoHınıs ilçesi ile Erzurum karayolunu kullanan sürücülerin bayramda trafik kurallarına uymaları için gerekli kontroller yapıldıktan sonra sürücülerin kurallara uyarak seyahat etmeleri konusunda uyarılarak önce can güvenliklerinin sağlamaları ve daha sonra mal güvenlikleri için tedbir almaları konusunda bilgilendirildiler. Merkez ve şehirlerarası yollarda sık sık uygulama yapıldı. Şehirlerarası ve merkezde kontrolleri sıklaştıran ekipler, bu uygulamanın bayram tatili sonuna kadar devam edeceğini söylediler. Muş ve Erzurum istikameti yollarda kontrollerini de sıklaştıran ekipler, amacın ceza kesmek değil, kazaları asgariye indirmek olduğunu belirttiler.

        Sürücüler ise yapılan uygulamadan memnun olduklarını dile getirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa