Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı 26 Ağustos Malazgirt Zafer Bayramı öncesi Muş’un Malazgirt ilçesine gelerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu, beraberindeki Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Muş İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve Muş İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ile Malazgirt ilçesine geldi. Helikopterle Malazgirt Jandarma Komutanlığına inen Bakan Yardımcısı Aksu ve beraberindekiler, Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı tarafından karşılandı.

        Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu ve beraberindeki heyet, daha sonra Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Muş Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Malazgirt Kaymakamlığı, Okçular Vakfının düzenlediği ve Cumhurbaşkanlığı himayelerine alınan Malazgirt Zaferi’nin 947. yıldönümü etkinliklerinin yapılacağı alanı gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

        Milli park alanında yapılan çalışmaları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapacağı alanları inceleyen Aksu, daha sonra park içinde ağaç dikme törenine katıldı.

        Bakan Yardımcısı Aksu ve beraberindeki heyet, Malazgirt Merkez Camii’nde kılınan cuma namazının ardından helikopterle ilçeden ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa