Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis ekipleri, Kurban Bayramı öncesi yapılacak olan alışverişlerde vatandaşı sahte para konusunda uyardı.

        Muş İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş Şube ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, “Parada Sahtecilik” konusunda yaşanabilecek mağduriyetleri önlemek için halkı bilinçlendiriyor. Kurban Bayramı öncesinde Muş Belediyesi Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden polis ekipleri, “Parada Sahtecilik” konusunda kurban satıcısı ve alıcılarını uyardı.

        Parada sahtecilik ve dolandırıcılık olaylarının meydana gelmemesi adına halkın bilinçlendirilmesini sağlayarak, bilgilendirme amaçlı broşür dağıtan polis ekipleri, hayvan pazarındaki vatandaşlara sahte para ile gerçek paranın nasıl ayrıt edildiğini görsel bir şekilde anlattı.

        Polis ekipleri, broşür dağıtımının yanı sıra, okumayazması olmayan kurban satıcısı ile alıcılarını da sözlü olarak bilgilendirmeyi unutmadı.

        Yürütülen bilgilendirme çalışmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan polis ekipleri, bilgilendirme çalışmasını sürdüreceklerini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa