Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'un Bulanık Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir, ABD’nin son günlerde Türkiye ekonomisine yapılan saldırıları sert bir tepki ile kınadı.

        ABD'ye tepki gösteren ve Türk halkına mesaj veren Bulanık Ziraat Odası Başkanı Nevzat Taşdemir, "Beş milyona yakın sığınmacı, mülteci ve yabancı uyruklu Türkiye topraklarımızda yaşamaktadır. Bizim başımıza bir şey gelse sığınacağımız toprak gidebileceğimiz başka bir ülke yok. Bu toprakların değerini ve kıymetini bilmeli ve ülkemize sahip çıkmalıyız. Son günlerde ilke ekonomimize olan saldırılar ve siyasi hesaplar peşinde olan ABD tarafında ülkemize yönelik tehdit mesajları ve yaptırımları asla kabul edilemez. ABD yanlış tavırlarından geri adım atmalı, Türkiye gibi bir ülkeyi kaybetmemelidir. Yaşanan bu tablo geçicidir ve geride de kalacaktır. Biz Bulanıklılar ve Bulanık çiftçisi olarak üretime devam ederek devletimizin yanındayız ve yanında olmaya da devam edeceğiz. ABD, Türkiye'nin ne kadar güçlü olduğunu görecek ve mutlaka geri adım atacaktır. Bu vesile ile bütün İslam aleminin, Türkiye cumhuriyetimizin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa