Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Muş’un Hasköy Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt, köy ziyaretleri kapsamında vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

        Bir süre önce göreve başlayan ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Karakurt, köy ziyaretlerine Yarkaya ve Elmabulak köyleri ile devam etti. Yarkaya köyünde vatandaşlarla buluşup sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Karakurt, beraberindeki kurum amirlerine sorun ve taleplerin çözümü noktasında talimat verdi.

        Daha sonra beraberindeki heyetle Elmabulak köyüne geçen Karakurt, camii meydanında vatandaşlarla oturup sohbet ederek, köy hakkında muhtardan bilgi aldı ve sorunu bulunan vatandaşlarla ilgili yapılan veya yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi edindi.

        Ziyaretin ardından Karakütük Köyünde yapımı devam eden menfez çalışmasını yerinde inceleyen Kaymakam Karakurt, vatandaş odaklı çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

        Köy ziyaretlerinde çocukları da unutmayan Kaymakam Karakurt, onlara oyuncak ve çikolata dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa