Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta polis ekipleri tarafından "uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve ticaretini yapan" sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda bir kişi tutuklandı.

        Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce il merkezinde 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan ve ticaretini yapan' sokak satıcılarına yönelik çalışma yapıldığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Tandoğan mevkiinde yapılan çalışmalarda 2 kişinin yapılan üst aramasında, şahıslardan birinin üstünden 48.14 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiş ve şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmıştır. Hasköy ilçesinde bir şahsın aracından 3 ayrı poşet içerisinde toplam 3.37 gram toz esrar ile 3.28 gram metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca, ilimiz Şehitlik Mahallesi’nde üst araması yapılan 3 kişinin üzerinden 6.43 gram esrar maddesi, Saray Mahallesi’nde üst araması yapılan 2 kişinin üzerinden de 1.91 gram esrar maddesi ve 2 adet ectasy hap ele geçirilmiştir. Şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır. İlimizde, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslar ile mücadelemiz en etkin şekilde ve kararlılıkla devam edecektir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa