Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Muhteşem İkili 10. yeni bölüm ne zaman? 10 Ocak KANAL D yayın akışı Muhteşem İkili bu akşam neden yok?

        Muhteşem İkili 10. yeni bölümü bu akşam neden yok? sorusu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. Muhteşem İkili dizisi normalde her hafta Perşembe günleri saat 20.00'de ekranlarda oluyor. Ancak KANAL D yayın akışına göre, dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. İşte Muhteşem İkili'nin yeni bölümüne dair detaylar...

        MUHTEŞEM İKİLİ BU AKŞAM NEDEN YOK?

        Muhteşem İkili'nin bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, izleyiciler dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Her sene yeni yıla girilirken, diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürecin işleyişine bağlı olarak diziler 1 ila 3 hafta boyunca yayınlanmayabiliyor. Muhteşem İkili'nin 10. yeni bölümü geçen hafta da yayınlanmamıştı.

        REKLAM

        MUHTEŞEM İKİLİ 10. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Muhteşem İkili'nin bu akşam yayınlanmayan 10. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizinin reklam anlaşması tamamlandığında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecektir. Muhteşem İkili 10. yeni bölümü ile ilgili detaylı bilgi gelir gelmez, ayrıntılar haberlerimizde olacak.

        MUHTEŞEM İKİLİ 9. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Barca’ya Ahsen’den gelen telefondan sonra artık Muhteşem İkili Ahsen’in çok yakınlarında olduğundan emindir. Ama Ahsen neden iletişim kurmamaktadır? Muhteşem İkili’nin gündemini bu meşgul eder.

        Yılbaşı akşamı Feridun bütün aileyi bir arada toplayacaktır. Ahsen ise iyice yakınlaşmış olan Barca ve Nilüfer’in arasını bozmak için yeni planlarla sahneye çıkar. Arka arkaya cinayetler işleyen boksör ise Barca ve MKC’nin ilgilendikleri diğer gizemli konudur.

        REKLAM

        KANAL D YAYIN AKIŞI - 10 OCAK 2019 PERŞEMBE

        06:15 AKASYA DURAĞI - TEKRAR

        08:15 HAYAT SAĞLIKLI GÜZEL - YENİ BÖLÜM

        09:30 MÜGE VE GÜLŞEN'LE 2. SAYFA - CANLI

        12:15 GELİNİM MUTFAKTA - YENİ BÖLÜM

        16:00 ARKA SOKAKLAR - TEKRAR

        18:45 BUKET AYDIN'LA KANAL D HABER - CANLI

        19:45 5. DALGA

        21:45 SÜRÜCÜ

        23:30 KOBRA TAKİBİ

        00:30 M. FATİH ÇITLAK İLE HUZUR VAKTİ - YENİ BÖLÜM

        01:45 5. DALGA

        03:15 SÜRÜCÜ

        04:45 KAVAK YELLERİ - TEKRAR

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa