Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAKAN ÇAVUŞOĞLU, NİKAH ŞAHİDİ OLDU

        Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Muğla programı kapsamında AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mertcan Güngör'ün nikah törenine katılarak, şahitlik yaptı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' programı kapsamında geldiği Muğla'da AK Parti İl Başkanlığı'nda, önceki dönem milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile toplantı yaptıktan sonra, partiye katılanlara rozet taktı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu programın ardından MHP Muğla İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bina girişinde karşılanan Çavuşoğlu, partililerle sohbet etti. Bakan Çavuşoğlu, parti ziyaretinden sonra yol üzerindeki esnaflara 'hayırlı işler' diledi. Çavuşoğlu, Ula ilçesindeki mermer fabrikası ve petek üretim tesisini gezerek yetkililerden bilgi aldıktan sonra esnaf ziyareti yaptı, bir parkta vatandaşlarla buluşup taleplerini dinledi. Bakan Çavuşoğlu, Menteşe ilçesine geçerek AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mertcan Güngör'ün nikah törenine katıldı. Güngör'ün nikah şahitliğini yapan Çavuşoğlu, genç çifte mutluluklar diledikten sonra Menteşe Uluslararası Gençlik Merkezi'ne gelerek, 'Çay bizden, sohbet sizden' etkinliğine katıldı.

        Gençlerle sohbet eden Çavuşoğlu, soruları yanıtladıktan sonra, Muğla'dan ayrıldı. (DHA)Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA) DHA-Politika Türkiye-Muğla Cavit AKGÜN

        2022-09-30 21:53:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa