Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesine, 'Mein Schiff' isimli kruvaziyer ile çoğu Alman 2 bin 509 turist geldi.

        Dünyanın önemli turizm destinasyonlarından Bodrum'a son olarak Malta bayraklı, 275 metre uzunluğundaki 'Mein Schiff' isimli kruvaziyer geldi. Çoğu Alman 2 bin 509 yolcu ve 921 kişilik mürettebat ile Souda-Girit Limanı'ndan yola çıkan gemi, saat 07.00 sıralarında Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirlendi. Gemiden inen turistlerin bir bölümü, tarihi noktaları gezdi bir bölümü de denize girdi. Bazı turistler ise çarşıda vakit geçirip, alışveriş yaptı. 'Mein Schiff'in, saat 19.00'da Mikonos Limanı'na hareket edeceği belirtildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-08-17 17:25:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa