Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör Lig 20222023 sezonu transfer çalışmalarında birbirinden önemli isimleri kadrosuna katan Muğlaspor'un yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında halı saha maçı gerçekleştirdi.

        Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında halı saha maçı yapan yöneticiler, hem spor yaptılar hem de eğlenerek yeni sezon öncesi stres attılar.

        Muğlaspor'un başkan vekillerinden Bekir Lozan'ın hakemlik yaptığı karşılaşmayı kırmızı takım 2422'lik skorla kazandı. Maçın yıldızı ise attığı şık gollerle Futbol Şube Sorumlusu Evşin Karacan oldu. Karşılaşmayı kaybeden takım, kazanan takıma baklava ısmarladı.

        Yeşil takım Ahmet Ertem, Nihat Aktaş, Evşin Karacan, İlker Türk, Ahmet Niyazi Çağlar ve Ahmet Eyüboğlu'ndan oluşurken, kımızı takımda ise Hasan Keskin, Nail Kızıl, Fırat Kaya, Bora Çulhaoğlu, Ali Çakır ve Bekir Kapar yer aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa