Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Dalaman ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda yakalanan 1 kişi mahkemece tutuklandı.

        Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, narkotik ekipleri A.G. isimli şüphelinin Ortaca ve Dalaman ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgiye ulaştı. İşlemiş olduğu suçlardan dolayı kaçak olduğu bilinen A.G. isimli şahsın yakalanmamak adına farklı adreslerde konakladığı bilgisine erişen Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri şahsın adresini tespit etmesi üzerine operasyon için düğmeye basıldı. Ayrıca farklı suçlardan aranması olduğu da tespit edilen şüpheli A.G. uzun bir süre yapılan teknik takibin ardından düzenlenen operasyon ile yakalandı.

        Şahsın konaklama yapmakta olduğu evde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa