Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sorumluluk alanlarındaki yollarda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi, Kenkercik, Çamoluk, Esençay, Göktepe ve Sungur Mahalleleri yol güzergahlarında asfalt ve parke çalışmalarına devam ediyor.

        Kenkercik ve Çamoluk mahallelerin yol güzergahında 8 kilometrelik 2’nci kat sathi kaplama çalışmasının yaklaşık 3,20 kilometresini tamamlayan ekipler, Esençay Mahallesi’nde de 2,20 kilometre uzunluğunda 2’nci kat sathi çalışmasını tamamladı. Büyükşehir ekipleri, Göktepe Sungur Mahalleleri yol güzergahında 2 kilometre parke çalışması yapacak.

        Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallede yaptığı yol çalışmalarını yakından takip eden Esençay Mahalle Muhtarı Niyazi Orhan, “Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Daha önce 2015 yılında mahallemizde asfaltlama çalışması yapılmıştı. Şu anda da ikinci bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yollarımız daha güvenli ve modern hale dönüşecek. Mahallemize sağladığı hizmetler nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ederim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa