Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Büyükşehir statüsü kazanmasında itibaren spor tesislerine 13 milyon TL, amatör spor kulüplerine de 6 milyon TL nakdi ve ayni destek sağlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuluk branşında faaliyet gösteren sporcuları ile bir araya geldi.

        Yatağan Bencik Halı Saha Okçuluk tesislerinde, okçuluk branşının başarılı sporcuları ile bir araya gelen Başkan Gürün’e Bencik Mahallesi Muhtarı Fahri Şafak ve Antrenör Dr. Ejder Sözen de eşlik etti.

        Başkan Gürün, “Farklı branşlarda Bin 724 sporcumuz bulunuyor”

        Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin okçuluk branşının başarılı sporcuları ile kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da büyük bir aile olduklarını, bu ailenin fertlerinin ulusal ve uluslararası turnuvalarda ülkemizi başarı ile temsil etmesinden gurur duyduklarını söyledi.

        Başkan Gürün; “Okçuluk branşımızda lisanslı olarak 4 Milli, toplamda da 17 lisanslı sporcumuz bulunuyor. Sporun farklı alanlarında Büyükşehir ailesi olarak Bin 724 sporcumuz var. Sporcularımızın 924’u kadın, 800’ü de erkek lisanslı sporcularımızdan oluşmaktadır. Okçuluk branşında ülkemizi ve Muğla’mızı temsil eden sporcularımız her geçen yıl göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Milli takım düzeyinde Sevda Yaka, Songül Lök, Hazal Burun ve Emircan Haney gibi sporcularımızın bulunması bizleri heyecanlandırıyor. 7’den 70’e ülkemizi ve Muğla’mızı gururlandıran sporcularıma ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Büyükşehir ailesi olarak spora, sporcuya destek olmaya, milli takım düzeyinde sporcular yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

        Kahvaltı organizasyonun ardından Başkan Gürün, okçuluk branşında faaliyet gösteren sporcuların ok atışı gösterini izleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa