Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menteşe Belediyesi tarafından Ali Fuat Özge Spor Tesisi açılışı ve Babalar Günü nedeniyle düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

        Turnuvanın finalinde Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü takımını 97 mağlup eden Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü şampiyon oldu.

        Başlangıç vuruşunu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ün yaptığı ve 14 takımın yer aldığı turnuvanın finalinde Spor İşleri Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 97 kazanan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımı şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı. Kupa töreninde konuşan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Personelimizin sosyalleşmesi, streslerini atmaları bizler için önemli. Bu nedenle düzenlediğimiz futbol turnuvamızda renkli görüntülere sahne oldu. Kıran kırana ama centilmence geçen karşılaşmalarda ter döken tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Çok zorlu ve başa baş geçen bir final karşılaşması izledik. Maç sonucunda Şampiyon olan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımını da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.

        Konuşmaların ardından Başkan Gümüş, turnuva şampiyonu olan Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü futbol takımına kupasını verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa