Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Milas ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil, park halindeki araçlara çarparak, bir işyerine girdi, kazada 1 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Bulvarı üzerinde seyreden 48 U 3529 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıktı, Otomobil, yol kenarında duran 07 YDA 41 plakalı kamyonet ile 09 DS 675 plakalı motosiklete çarptıktan sonra bir işyerine girip, takla atarak durabildi. Çevredekilerin kazayı 112’ye bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından olay yeri güvenliği ve yakıt sızıntısına karşı köpükle müdahale edilerek yangın tedbiri alındı. Yaralanan sürücü olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa