Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Menteşe ilçesi girişindeki Aydın Polis kontrol noktasında "dur" ihtarına uymayan 3 kapalı kasa minibüs kovalamaca sonucunda yakalandı.

        Olay akşam saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Aydın’dan Muğla istikametine giriş yapan 34 JG 0327, 34 DM 9027 ve 34 EP 563 plakalı kapalı kasa minibüs polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başladı. 34 JG 0327 ve 34 DM 9027 plakalı kapalı kasa minibüs otogar kavşağında ekipler tarafından yakalanırken, 34 EP 563 plakalı minibüs içindeki düzensiz göçmenleri indirerek ormanlık alandan Aydın istikametine kaçmaya başladı. Kaçan sürücü Bayır jandarma ekipleri tarafından alındı.

        Araç içerisinde hamile bayan ve çocukların da bulunduğu 100'ün üzerinde düzensiz göçmen olduğu belirlendi. Düzensiz göçmenler işlemleri yapılmak üzere Göç idaresi Müdürlüğü'ne, oradan da Ula Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Göçmenleri kaçıran organizatörler ise polis ve jandarma ekiplerince gözaltına alındılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa