Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayımladı.

        Rektör Çiçek, “Basının; halkın haber almasını sağlarken tarafsızlığa zarar verecek aktarımlardan kaçınması temel önceliklerinden olmalıdır. Gazetecilik gibi toplumsal yönü de olan bir mesleği ifa ederken duyumlar ya da yönlendirmelerden ziyade araştırma ve inceleme süzgecinden geçen haberlerin yayımlanması büyük önem arz etmektedir. Bu yaklaşımın halkımızın basınımıza güvenini sürekli kılacağı gibi, basınımızın itibarını da daha yukarılara taşıyacağı muhakkaktır. Cumhuriyetimiz boyunca ve demokrasimizin gelişmesinde çok önemli bir yere konumlanan basınımızın elbette en önemli aktörleri basın emekçileridir. Bu nedenle başta büyük bir özveri ile Muğla’mızda çalışmalarını yürüten değerli basın mensupları olmak üzere ülkemizin tüm basın emekçilerinin ‘Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa