Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Datça ilçesinde yürüyüş yapmak için dağa çıkan ve güneş çarpması sonucu baygınlık geçiren Recep Sinan Kanışkan (65), gerçekleştirilen çalışma sonrasında kurtarıldı.

        Olay, Datça ilçesi Emecik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 65 yaşındaki Recep Sinan Kanışkan isimli bir vatandaş, yürüyüş yapmak amacıyla dağa çıktı. Çıktığı dağda yolunu kaybeden Kanışkan, güneş çarpması ve tansiyon nedeniyle baygınlık geçirdi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine bölgeye jandarma ve Datça Mahalle Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi (MAGAME) sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, talihsiz adamın kaybolduğu bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından MAGAME ekipleri, çalıların arasında baygın bir şekilde uzanan Kanışkan’a ulaştı. Talihsiz adam olay yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi. Ekiplerin dikkatli çalışması ile kısa sürede kurtarılan talihsiz adamın genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa