Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

        Muğla'nın Datça ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, yangında 300´ü ormanlık alan 400´ü tarım alanı olmak üzere toplam 700 hektar alanın zarar gördüğünü açıklarken, 4´ü ağır hasarlı olmak üzere 10 evde de hasar meydana geldiği bildirildi. Alevlerin kontrol altına alınmasının ardından söndürülen alanlarda yeni bir yangın başlamaması için ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara havadan helikopterlerle, karadan ise arazözlerle devam ediliyor.

        Öte yandan bölgede alevlerin sıçradığı bir evde meydana gelen hasar, havanın aydınlanmasıyla daha net ortaya çıktı. İki katlı olan villa tipi evin salonundaki eşyaların kullanılamaz hale geldiği, televizyonun patladığı ve klimanın da eridiği görüldü. (DHA)Tolga TAHÇI/ DATÇA (Muğla), (DHA)

         DHA-Güvenlik Türkiye-Muğla / Datça Tolga TAHÇI

        2022-07-14 19:22:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa