Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FETHİYE, (DHA) TFF 2'nci Lig'e yükselen Fethiyespor'da üçüncü Mesut Toros dönemi başladı. Selahaddin Dinçel'le yollarını ayıran Muğla temsilcisi, teknik direktörlük görevine daha önce prensipte anlaştığı Mesut Toros'u getirdi. Fethiye'de daha önce 2 farklı dönemde görev yapıp takımdan son olarak 2020-2021 sezonunda 3'üncü Lig'de liderlik koltuğunda otururken ayrılan 53 yaşındaki teknik adam sözleşmeyi imzaladı.

        Fethiyespor'dan ayrıldıktan sonra Nazilli Belediyespor'la şampiyonluk yaşayıp, geçen sezon 2'nci Lig'de Amed Sportif ve Anagold 24Erzincanspor'la Play-Off yarışı veren Toros'un imzasıyla ilgili yönetim, "Kulübümüz, 2022-23 sezonu planlaması kapsamında teknik direktörlük görevi için Mesut Toros ile anlaşma sağlamıştır. Yeni sezonda daha da büyük başarılar için hocamıza ve ekibine başarılar dileriz" açıklamasını yaptı.DHA-Spor Türkiye-Muğla / Fethiye FETHİYE, (DHA)

        2022-06-28 10:27:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa