Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğrencilerin 17 Haziran itibariyle karne almaları sonrasında, Diyanet İşleri Başkanlığı “Haydi koş gel, Camiler seninle güzel” adı altında yaz Kur’an Kursları düzenledi. Köyceğiz’deki Camilerde ve Kur’an Kurslarında 27 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan Kurslar, sabah 10.0012.00 saatleri arasında haftanın 5 günü devam edecek. Yaz Kur’an kursları ile çocuklara Kur’anı Kerim, meali, ezber, itikad, ibadet, siyer ve ahlak konularında bilgiler verilecek.

        Kursta çocuklara ayrıca Hz. Peygamber’in örnek hayatı, inanç esasları, ibadetler, abdest, namaz, zekat, hac, oruç gibi bilgiler de öğretilecek. Kur’an Kursları 27 Haziran’da başlayıp, 26 Ağustos’ta sona erecek. kurslara 4 Temmuz’a kadar kayıt yaptırılabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa