Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kampa giren U20 Grekoromen Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan milli takımın çalışmaları devam ediyor.

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Kano, Kürek ve Güreş Milli Takımlarının kamp yapmak için tercih listelerinin başında geliyor. Nisan Ayında Grekoromen Yıldızlar Güreş Milli Takımı, Köyceğiz’de kampa girmişti. U20 Grekoromen Avrupa Şampiyonası Kampı da 11 Haziran’da Köyceğiz’de başladı. 25 Haziran’da sona erecek olan kamp çalışmaları yoğun olarak sürüyor. Önümüzdeki hafta İtalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasına hazırlanan güreşçiler Köyceğiz’de bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Mecun Paşalı’nın teknik sorumlu olduğu kampta çalışmalar aksatılmadan devam ediyor. Kampa 31 kişilik kafile olarak katılım sağlanırken, güreşçiler İtalya’da başarılı olacakları inancını taşıdıklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa