Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Ortaca ilçesinde düzenlenecek Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali başlıyor. 1 hafta sürecek festivalde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alacak.

        25.kez düzenlenecek olan Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivali 20 Haziran Pazartesi günü başlayacak. Saat 18.30’da kortej yürüyüşü ile başlayacak Festival 26 Haziran Pazar günü sona erecek.

        Festival’de yerel sanatçı gruplarının yanı sıra, ünlü sanatçı ve gruplarda sahne alacak. Pazartesi günü Mehteran Gösterisi ve İrem Derici konseri’nin yer aldığı festivalin diğer günlerinde şu isimler sahne alacak; 21 Haziran Salı, Mesut Külahlı konseri ve Ömer Faruk Bostan konseri, 22 Haziran Çarşamba Resul Dindar konseri, 23 Haziran Perşembe Grup Türkü konseri ve Coverman konseri, 24 Haziran Cuma Saygın Şahin konseri, Elif Buse Doğan konseri, 25 Haziran Cumartesi, İlker Dinç konseri, Mustafa Yıldızdoğan konseri, 26 Haziran Pazar Hazan Yeşilli Konseri Spanist Viento, Simge Sağın konseri.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa