Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 20212022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Zeytinalanı Şeyh İlkokulu/Ortaokulunda karne töreni düzenlendi.

        Karne törenine Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Karaca, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

        Karne töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, öğrencilerin bir yıl boyunca üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yorulduklarını bu yüzden iyi bir tatili hak ettiklerini belirtirken; “Kıymetli öğrenciler sizler rakamlarla ölçülemeyecek kadar değerlisiniz ve karneleriniz, çalışmalarınızın karşılığında verilmiş bir dönüttür. Karne sonuçları ne olursa olsun, umudunuzu, cesaretinizi, başarıya olan inancınızı, başarabileceğinize dair güveninizi hiç yitirmeyin. Aileniz, öğretmenleriniz ve bizler, eğitim yolculuğunuzda sizlere en iyi şekilde rehberlik edebilme amacı ile çalışıyoruz. Bu süreçte sizlere düşen görev iyi bir insan olmak ve potansiyelinizin farkına varmaktır. Bu tatil sürecinde okullarımızda açılan kurslara katılarak eksikliklerinizi tamamlamanızı, kitap okumanızı, kişisel gelişiminizi tamamlayacak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak dolu dolu bir tatil geçirmenizi diliyorum” dedi.

        Karne törenin ardından öğrencilere karnelerini Kaymakam Mustafa Maslak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ ve Şube Müdürü Hatice Karaca vererek, öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa