Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Valisi Orhan Tavlı, mavi vatan bekçileri Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın kuruluşunun 40'ıncı yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

        Vali Tavlı mesajında, "Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerimizde arama kurtarma, yasadışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, deniz çevresinin ve canlı kaynaklarının korunması, deniz turizm faaliyetlerinin denetlenmesi gibi çok önemli görevleri, insan haklarına saygı ve hukukun üstünlüğü temel değerlerini esas alarak başarı ile yerine getirmektedir. Denizlerde akla ilk gelen, güven veren, saygın bir kurum olan Sahil Güvenlik Komutanlığımız bugün olduğu gibi yarın da donanımlı personeli, yerli ve milli unsurlarıyla milletimizi gururlandırmaya, üstlendiği tüm vazife ve görevleri başarıyla yerine getirmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın 40. kuruluş yıldönümünü en iyi dileklerimle kutluyor ve komutanlığın değerli mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa