Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kendilerine özgü sahne şovları ve milyonlarca izlenen videolarıyla dünya çapında yıldızlaşan Amadeus Electrik Ouartet, 1. Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde müzikseverlerle buluştu.

        1.Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri çerçevesinde Marmaris Amfi tiyatroda yüzlerce kişi ile Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk, Amadeus Electrik Ouartet grubunun konserini izledi.

        Saat 21.30 da başlayan konser 2 saat sürdü. Amadeus Electrik Ouartet grubu kemanda Andreea Runceanu, Bianca Gavrilescu, çelloda Patricia Cimpoiasu, piyanoda Laura Lazarescu, klavyede Xenti Runceanu ve davulda Radu Moldovan ile 6 kişilik performansları ve dinamik repertuarlarıyla festival izleyicilerine Marmaris’te unutulmaz bir gece yaşattı.

        Grup üyeleri sahnede ‘’ geçen yaz çıkan yangınlardan dolayı çok üzgünüz hep haberlerde ağlayarak izledik, üç gündür Marmaris'teyiz ve muhteşem doğasını tekrar geri kazanacağından eminiz, Marmaris tıpkı anka kuşu gibi yeniden küllerinden doğacak ‘’ şeklinde seslenerek duygularını ifade etti.

        Konser sonunda Amadeus Electrik Ouartet grubu ayakta alkışlandı, Marmaris Belediyesi meclis üyesi Aylin Yüksel sevilen grup üyelerine çiçek takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa