Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA´nın Bodrum ilçesinde, kaçak ve ruhsatsız olduğu belirlenen iskele ile bir restoranın eklentileri yıkıldı. Koruma altındaki bir bölgede bulunan koyda kaçak olarak çalıştırılan plaj işletmesinin faaliyetleri durduruldu.

        Bodrum Yarımadası'nda Bodrum Kaymakamlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Bodrum Belediyesi iş birliğinde kaçak yapılaşma ile mücadele çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda, polis ve zabıta ekipleri bugün Yalıkavak´ta bir restoranın kaçak olarak yaptığı tespit edilen eklentileriyle, Türkbükü Mahallesi Yoğurtçu mevkisinde deniz yüzeyine yapılan iskele Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Ayrıca Küdür mevkisinde koruma altındaki bölgede kaçak olarak işletilen plajın faaliyetleri de durduruldu. Plajın işletmecisi hakkında ise idari işlem yapılmak üzere tutanak tutuldu. (DHA) DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-06-15 19:55:09

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa