Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne atanan Aile Hekimi Uzman Dr. Ebru Destan görevine başladı.

        Köyceğiz Devlet Hastanesi'nde Aile Hekimi Uzman Dr. Ebru Destan tarafından poliklinikte hasta muayeneleri gerçekleştirilmeye başlandı. Köyceğiz Devlet Hastanesinin her bakımdan güçlendiğini belirten Hastane Başhekimi Dr. Abdurrahman Kül; “2020 yılı Mart Ayından beri Covid19 salgını nedeniyle hastanemiz ve çalışanlarımız, yoğun ve özverili bir şekilde hizmetlerine devam etmektedirler. Covid19 salgınının etkisini yitirmeye başladığı, bu günlerde hekim kadromuzu da güçlendiriyoruz. Hastanemizde yeni göreve başlayan doktorumuza başarılar dilerim” dedi.

        Köyceğiz Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Abdurrahman Kül, Hastane Müdürü Erdem Şahin ve Hastane Müdür Yardımcısı Özlem Karabulut Palancıoğlu, Dr. Ebru Destan’a çiçek takdim ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa