Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Fethiye ilçesinde dini duygularını istismar ederek, yaptığı ürünleri yüksek meblağlara satarak vatandaşları dolandıran üç şüpheli polis tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Muğla KOM Şube Müdürlüğü, Fethiye KOM Grup Amirliğince ve Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, dini duyguları istismar ederek ürünleri yüksek meblağlarda satarak vatandaşları dolandıran ve sahte kimlik kullanan M.M isimli şahıs ile geçmiş dönemde özel bir televizyonda ses yarışmasına katılan D.G isimli şahıs ve paraları toplayan H.İ.Ü isimli şahıslar operasyonla yakalandı. Yapılan aramada sahte kimlik, tütsü, bileklik, taş, kolye ve dokümanlar ele geçirildi. Üç şüpheli şahıs hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan işlem yapıldı. İşlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.M isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ses yarışmacısı D.G. ve paraları topladığı iddia edilen H.İ.Ü adli kontrolle serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa