Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla'nın Bodrum ilçesinde otel yangınına giden itfaiye aracı kaza yaptı. 2 itfaiye eri yaralandı.

        Bodrum Güvercinlik'te bir otelde çıkan yangına müdahaleye giden Büyüksehir Belediyesi itfaiye ekibi, GüvercinlikMumcular kavşağında kaygan zemin nedeni ile kaza yaptı. Kazada araç içersinde bulunan itfaiye eri ve şoförü yaralandı. Kaza sonrasında itfaiye şoförü ayakta tedavi edilirken, itfaiye eri ise kontrol amaçlı Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Kazanın hemen ardından sosyal medyadan açıklama yapan Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Gürün üzüntüsünü dile getirerek "Bodrum Güvercinlik’te bir otelde çıkan yangına müdahaleye giderken kaza geçiren İtfaiye ekibimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenmek beni mutlu etti. Sağlığınız her şeyden önemli çocuklar" notunu paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa