Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)MUĞLA'nın Bodrum ilçesine, 'Seabourn Encore' isimli kruvaziyer ile 206 yolcu geldi.

        Dünyanın önemli turizm merkezlerinden Bodrum'da kruvaziyer hareketliliği devam ediyor. Bahama bayraklı, 180 metre uzunluğundaki 'Seabourn Encore' isimli yolcu gemisi, saat 08.00 sıralarında geldi. Kruvaziyer, büyük bölümü ABD ve İngiltere uyruklu toplam 206 yolcu ve 407 personeliyle Kumbahçe Gemi Yanaşma İskelesi'ne demirlendi. Yolcuların bir bölümü çarşıda gezip, alışveriş yaparken, bir kısmı da denize girerek tarihi ve turistik yerleri dolaştı. Kruvaziyerin saat 23.00'te Rodos Adası'na hareket edeceği belirtildi. 

        Öte yandan Bahama bayraklı, 175 metre uzunluğundaki kruvaziyer 'Blue Sapphire' de bu sabah Bodrum'a geldi. Antalya'dan geldiği öğrenilen 'Blue Sapphire'nin, Bodrum'dan yolcular alındıktan sonra 409 personelle 10 Haziran günü saat 14.00'te Yunanistan'ın Santorini Adası'na gitmek üzere limandan ayrılacağı öğrenildi. (DHA)DHA-Genel Türkiye-Muğla / Bodrum Fırat AKAY

        2022-06-08 17:41:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa