Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris’te yaşayan SMA Tip 1 hastası Fatma Zehra ve ailesini ziyaret etti. Oktay, minik bebeğin yurtdışında uygulanan tedaviyi olabilmesi için destek vereceklerini söyledi.

        Marmaris’te yaşayan Dağ ailesinin 8 aylık ‘SMA Tip 1’ hastası bebeği Fatma Zehra’nın yurtdışında uygulanan ve bedeli 30 milyon lirayı aşan dünyanın en pahalı tedavisine ulaşıp, sağlığına kavuşabilmesi için bağış kampanyası başlatıldı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da Dağ ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletip, bu süreçte yanlarında olacağını belirtti. Anne Ümran ve baba Abdullah Dağ’dan Zehra bebeğin durumuyla ilgili bilgiler alan Oktay, yerel yönetim olarak Dağ ailesinin yanında olduklarını ifade etti.

        Yardım kampanyası için valilik izni alınan Zehra Bebek’in tedavisi için toplanması gereken paranın henüz çok azının toplanabildiğini söyleyen kampanya gönüllüleri, “Doktorlar, bir ay içinde tedavi uygunlanırsa yüzde 98 iyileşme şansı olduğunu belirtiyor. Bu nedenle kampanyayı bu sürede bitirmemiz çok önemli. 3 bin kişi çevresinden 10 bin lira toplarsa bu miktara ulaşabileceğiz. Sizlerden ve tüm Marmaris halkından destek bekliyoruz” dedi.

        Talepleri dinleyen Belediye Başkanı Oktay da ailenin yanında olduğunu belirterek, “Bizler Zehra Bebek'in tedavisinin bir an önce başlaması için elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Tıpkı Ayaz Bebek için kenetlendiğimiz gibi Zehra Bebek için de kenetleneceğiz. Yeter ki SMA değil, Zehra Bebek kazansın” ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa