Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için yaşam kaynaklarının kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, korunması gereken değerlere yapılan saldırılar nedeniyle sürekli savunmada olduklarını yemyeşil bir Muğla için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

        “Şehrimizin on yıllar sonrasını planlıyor, geleceğine yatırım yapıyoruz”

        Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Doğduğumuz, yaşadığımız, nefes aldığımız şehirlerin, ülkemizin, kısaca dünyamızın geleceği bizim elimizde. Sadece bugünü değil, yarınlarımızı da düşünmeli, planlamalı ve geleceğe sağlam adımlarla ilerlemeliyiz. Yeşili, mavisi ve doğal güzellikleri ile bir çekim merkezi olan, herkesin hayalini kurduğu Muğla’mızın geleceğini planlıyor, gelecek nesillere tüm değerleri ile korunmuş bir Muğla’yı, miras bırakmak istiyoruz. Yerel yönetimler olarak şehrimizin alt ve üst yapıları ile on yıllar sonrasını planlıyoruz. Artan nüfus, değişen iklim şartları, dünyanın çevre için ortaya koyduğu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler, modern altyapılarla şehirlerimizi örüyor, yenilikçi arıtma tesisleri ile de suyumuzun geri dönüşümünü sağlıyoruz. Masmavi denizlerimizden teknelerle atık topluyor, şehrimize kurduğumuz katı atık depolama tesisleri ile çöpümüzden elektrik üretiyoruz. Tüm bunların yanında korunması gereken değerlerimiz, kıyılarımız, ormanlarımız, yeraltı sularımız içinde hukuki mücadelemizi her platformda sürdürüyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa