Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris Ticaret Odası’nın (MTO) girişimiyle Oda hizmet binasında faaliyet gösteren Yunanistan Schengen Vize Başvuru Ofisi, pandeminin ardından vize başvurularında yaşanan yoğunluğu azaltmak için ofis sayısını ikiye çıkardı.

        2014 yılından bu yana Marmaris Ticaret Odası hizmet binasında yer alan Yunanistan Schengen Vize Başvuru Ofisi, pandemi sebebiyle getirilen seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasıyla birlikte yoğunluk yaşamaya başladı. Randevularda sıra beklenmesinin önüne geçilmesi için MTO’nun girişimiyle başvuru ofisi ikiye çıktı.

        Konu ile ilgili açıklama yapan MTO Başkanı S. Mutlu Ayhan, “2014 yılında üyelerimize ve Marmaris yaşayanlarına vize başvurusunda kolaylık sağlamak için Odamızın girişimiyle hizmet binamızda Yunanistan Schengen Vize başvuru ofisi açılmıştı. Daha önce vize başvuruları için İzmir’e gidilmesi gerekirken hizmet binamızda açtığımız ofis sayesinde hem maliyet hem de zamandan ciddi bir tasarruf sağlamış olduk. Son 2 senedir pandemi sebebiyle getirilen seyahat kısıtlamalarıyla birlikte vize başvuruları oldukça azalmıştı. Ancak bu yıl kısıtlamalar kaldırılınca vize başvurularında ciddi bir artış görüldü. Biz de randevu sürelerini kısaltmak ve yoğunluğu azaltmak amacıyla yetkili başvuru firması ile anlaşma yaparak yine herhangi bir kira bedeli almadan ofis sayısını ikiye çıkardık. Şimdi daha hızlı hizmet vererek randevu sürelerini kısa tutabiliyoruz. Üyelerimize zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan bu uygulama Odamız hizmet binasında faaliyetine devam ediyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa