Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri törenle başladı.

        Eski hükümet konağı önünden Köyceğiz Kaymakamlık binası önüne kadar etkinlik yürüyüşüyle başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri adına açılış konuşmasını Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şinasi Çövüt yaptı.

        Çövüt konuşmasında, “Her zaman her yerde herkes için eğitim sloganı ile 7’den 70’e her yaş grubuna verdiğimiz eğitimlerle Türk Milli Eğitimi'ne katkı sunmaktan büyük onur ve mutluluk yaşıyoruz” dedi.

        Konuşmanın ardından, Köyceğiz Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu halk oyunları gösterisi sunuldu, Geri dönüşüm ve el sanatları sergisinin açılışı yapıldı. Cumhuriyet sergisi açılış törenine Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa