Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara kütüphane kültürünü aşılamak için ‘Her Kitapta Bir İl Tanıyorum 81 İl ” projesi tamamlandı.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde bulunan kütüphanede “ Her Kitapta Bir İl Tanıyorum 81 İl ” projesi başlatıldı.

        Yazar Ayşegül Dede’nin de katılımıyla gerçekleştirilen proje ile çocuklara kütüphane kültürünü aşılamak ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlandı. Çocuklar, çocuk kütüphanesinden ödünç aldıkları kitapları, kütüphane içerisinde okuyarak kendi kitap okuma haritalarını tamamladı. 100 çocuğunun katıldığı projenin sonunda ödül töreni Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi Kütüphane terasında düzenlendi.

        Ödül töreninde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban ve Yazar Ayşegül Dede katıldı. “Her Kitapta Bir İl Tanıyorum” projesini ilk tamamlayan çocuk haritada temsili olarak Muğla ilini işaretledi. Ardından diğer çocuklar kurayla çektikleri ilin işaretlemesini haritada yaptı. Projeye katılan çocuklar Kitap Kurdu Belgesi’ni ve Yazar Ayşegül Dede’nin Gel Bana Masal kitap setini almaya hak kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa